Rólam

A természetgyógyászat különböző ágaival 1997-ben kezdtem foglalkozni. Több mint tíz évet töltöttem a tajcsi és a csikung világának felfedezésével. Tanulmányoztam a kineziológia ‘Touch for Health’, ‘Stress Release’, ‘Edukineziológia’ ágait is. Ezzel együtt a Dr Bach féle virágesszenciák használatáról is sok tapasztalatot gyűjtöttem. Számtalan homeopátiás képzésen vettem részt, melyek szemlélete fontos része terápiás gyakorlatomnak. Itt kiemelném a Schüssler-sók használatát, illetve a Schüssler-féle arcdiagnosztikát. Reflexológusként, ha talpat masszírozok, szükség szerint ajánlom vagy beépítem a fent említett módszereket.

Mindemellett két évig jártam egy indiai család által működtetett iskolába (Tapovan Open University Yoga & Ayurveda) azzal a céllal, hogy megtanuljam az ajurvédikus masszázsok gyakorlatát. A felsorolt tudásanyag alkalmazását támogatja az a mindent átfogó transzhimalájai metafizikai rendszer - annak is az ún. ezoterikus pszichológiai szemlélete -, amellyel évek óta foglalkozom, és képes az eddigi ismereteimet egységes rendbe szervezni.

Természetgyógyászként nagyon fontosnak tartom a különböző művészeti ágak (pl. zene, festészet) beemelését a munkámba, mivel jótékony hatásuk a pszichére ma már tudományosan bizonyított. Igény szerint irodalmi, zenei, festészeti alkotásokat is ajánlok a klienseimnek, mert a szépségre hangolódás emeli az energiaszintet, és jól kiegészítheti a testet-lelket harmonizáló közös munkát.

 

Selfness - több, mint wellness!

 

Sápi Krisztina

masszázsterapeuta
reflexológus
természetgyógyász

SK Selfness Studio

 

skselfnessstudio

 

Az Árlistából válaszd ki a Neked megfelelő szolgáltatást, és a fenti képre kattintva egyszerűen meg tudod rendelni ajándékutalványodat.